Kamerun vs Srbija, 28. 2022 - Najbolje kvote Zadnja izmjena: 1669622058 4. Kamerun - Srbija Prijenos uživo - Live stream Susreti grupne faze SP-a u nogometu se mogu gledati u Hrvatskoj na HRT-u što je odličan izbor prijenosa za sve ljubitelje praćenja mečeva putem TV prijemnika. Sve detalje sadrži naš članak u kojim približavamo temu prijenosa uživo za mečeve Mundijala. Ipak ukoliko iz određenog razloga ne možete biti kraj TV-a u određeno vrijeme, sigurno vas zanima Kamerun - Srbija live stream. Gledati utakmicu Kamerun - Srbija online preko raznih streamova koji se razlikuju po kvaliteti. Najkvalitetniji stream sigurno nude online kladionice od kojih se izdvaja bet365 jer njihov live stream ne kasni kao prijenos na televiziji, a osim toga usluga je dostupna potpuno besplatno za sve registrirane korisnike.
- Igrači su posvećeno radili, potpuno su okrenuti onome što sledi. Mi smo već ovu vrstu utakmica igrali, nema potreba objašnjavati. Ali, da bi se pobedilo, moraš biti bolji, moraš dati gol više od protivnika. Nadam se da ćemo biti pravi, odigrati dobru, takmičarsku utakmicu, da ćemo biti posvećeni. Očekujem da će Srbija biti na nivou na kome želim da bude. A i sutra se ništa ne završava, već samo uvod u ono što sledi, utakmicu sa Švajcarskom. Piksi je potom na slikovit način počeo da zaključuje ovo obraćanje: - Nadam se da ćemo našim stilom igre da ukrotimo "lavove" (nadimak reprezentacije Kameruna), što nije lako, jer su to ozbiljne, snažne životinje, nije prijatno sresti se sa njima.
UŽIVO, SRBIJA - KAMERUN: Ovo više nije "popravni", ovo je biti ili ne biti! SRBIJA i Kamerun. Utakmica koja se čekala od onog momenta kada je Svetsko prvenstvo u fudbalu za "orlove" počelo porazom od Brazila. Novi meč naše nacionalne selekcije možete uživo da pratite uz portal "Novosti". FOTO: Tanjug/AP Srbija - Kamerun, početak u 11 časova 9. 23 - Ako ste propustili: ZAR ON? FIFA odredila ko sudi meč Srbija - Kamerun 9. 22 - Stadion "Al DŽanub" na kome danas igraju "orlovi": Važnost meča Tabela grupe G, u kojoj igra Srbija, pred ovaj takmičarski nastup ekipe koju predvodi selektor Dragan Stojković Piksi nije baš idealna po "orlove".
Srbija trenutno izgleda daleko bolje od Kameruna, za očekivati je da u većem dijelu susrete kontrolišu igru te da upišu bodove. Ovo je i najveći razlog što će mnogi Kamerun - Srbija tipovi biti usmjereni ka moneyline klađenju na Srbiju. Trenutne Kamerun - Srbija kvote za klađenje na reprezentaciju Srbije su izuzetno visoke i sigurno se isplati igrati moneyline. Osim toga i klađenjem na ostale markete u ovom susretu se može profitirati. "Sada je za nas sljedeća utakmica odlučujuća. Moramo stvoriti više prilika, ali moramo zadržati visoko uzdignute glave i vjerovati kako je sve moguće" - Rigobert Song; Tportal 3.
Piksi otkrio šok-detalj Tada je Piksi otkrio i nešto što je dosad bila tajna: - Od dolaska u Katar, moram da vam kažem... imali smo sedam ili osam igrača koji uopšte nisu bili u trenažnom procesu! Nisam mogao javno o tome da govorim (pred meč sa Brazilom), jer bi onda ceo svet znao. A za mene je to bilo vrlo zabrinjavajuće. Neko me je od vas pitao za osmeh, rečenica je bila "Selektore, ne vidimo na Vašem licu uobičajeni osmeh? ", pa nisam mogao da kažem tada, ali, eto, sada znate. To je razlog. Na kraju krajeva, osmeh se polako vraća.
Ali, nadam se da ćemo pokazati pravo lice. "Bila je strahovita konfuzija" Upitan da li ga brine činjenica da neki naši igrači nisu dugo nastupali, selektor Stojković je, još dok je pitanje trajalo, klimao glavom: - Naravno da me brine, i te kako, kada neko ne igra mesec dana, ali... Šta je tu je. Na neke stvari ne možete da utičete. Ono što mogu da kažem, to je da ćemo izaći sa najjačim timom. Tu nema dileme, nema pokušaja, to je već odlučeno. To je moj stil rada, tako radim. Prvi put u mojoj karijeri sam imao drugačiji slučaj pred meč sa Brazilom. Bila je strahovita konfuzija, možda jednog dana objasnim kakvo je to stanje bilo...
Švajcarska vs Kamerun uživo prenos Katar 2022 | Sport | Fudbal
SP Katar 2022: Srbija – Kamerun, prenos - RTS
Srbija sigurno ima kvalitetnije pojedince, više su i pokazali u kvalifikacionom ciklusu te u ovaj susret ulaze kao favoriti. To pokazuju i Kamerun - Srbija koeficijenti za klađenje. Sigurno da Kamerun ima što reći u ovom susretu te Srbiju ne očekuje lagan posao, ali uz trenutni tečaj klađenje na reprezentaciju Srbije se čini kao odličan izbor. 2. Kamerun - Srbija: Prognoza, tipovi i savjeti za klađenje Reprezentacija Srbije je na prethodnom mundijalu završila iza Švicarske te su ispali u grupnoj fazi tog natjecanja. Već na ovom šampionatu imaju priliku da im se osvete, a za to im je neophodna pobjeda u ovom susretu.
UŽIVO, SRBIJA - KAMERUN: Ovo više nije "popravni", ovo je
Bolje je nego što je bilo! Golman Vanja Milinković Savić, selektor Dragan Stojković i portparol FSS-a Milan Vuković pred meč sa Kamerunom / Foto: N. Iljukić Vanja Milinković Savić je upitan šta misli o svom kamerunskom kolegi Onani, a šta o samom rivalu koji čeka "orlove": - Onana je izuzetan golman.
Kamerun - Srbija Kvote/koeficijenti Sigurno da će Kamerun - Srbija klađenje biti izuzetno popularno, a odlična je vijest što se bookmakeri nadmeću visinom tečaja za utakmice SP-a te je stoga marža za klađenje niža no inače. Naravno da za pravljene profita nisu dovoljne samo visoke kvote. Ako želite da profitirate od ove utakmice, sigurno će vam od velike pomoći biti Kamerun - Srbija predviđanja našeg tima analitičara. Naši Kamerun - Srbija savjeti za klađenje su usmjereni ka pobjedi Srbije, a kao odličan izbor se nameće i klađenje na golove. Također Kamerun - Srbija kladionica koja nudi najveće kvote će vam pomoći da maksimizirate vašu dobit. U ovom trenutku za moneyline klađenje je najbolji izbor bet365 kladionica. Kada je riječ o ostalim marketima, William Hill nudi nešto bolje kvote. A u istim kladionicama možete pronaći i koeficijente na mečeve Vatrenih te kvote za klađenje na cijelo SP.
Taj novinar je odmah "poslat na svoje mesto", brzom intervencijom iz tabora "orlova", a ovoga puta je selektor Srbije sve rešio. O očekivanju od narednog meča, Stojković je najpre rekao: - Situacija (kadrovska) je bolja nego što je bila. Izgubili smo i mi i oni, pa će ambicije biti velike. Utakmicu ćemo pripremiti na najbolji mogući način i videćemo ko je bolji. O stanju povređenih, a pre svega Filipa Kostića, bio je spreman da kaže sledeće: - Situacija nije odlična da bih bio prezadovoljan, ali sam i te kako zadovoljan u odnosu na ono što smo imali pre nekoliko dana, ili prošle nedelje.
Kamerun vs Srbija: moguće postave (28. 2022) Kamerun: Onana, Fai, N'Kolou, Kasteleto, Tolo, Anguisa, Ondoua, Hongla, Mbeumo, Šup-Moting, Ekambi Srbija: V. Milinković Savić, Milenković, Veljković, Pavlović, Lazović, Kostić, Lukić, S. Milinković Savić, Tadić, Vlahović, Jović 1. Kamerun - Srbija: Analiza i statistika Ovo će biti vjerojatno ključni dvoboj za obje momčadi kada je riječ o prolasku u drugi krug natjecanja. Kamerun ima zaista kvalitetnu momčad i zasluženo su se našli na ovom šampionatu, ali sigurno da Srbija u ovaj susret ulazi kao blagi favorit. Kamerun je pogotkom Toko Ekambia u posljednjim trenutcima produžetka finala baraža protiv Alžira obezbjedio plasman na mundijal. Sa druge strane reprezentacija Srbije je kvalifikacije odradila sjajno, završili su kao prvoplasirana ekipa skupine iznad Portugala te su sasvim zasluženo otputovali na SP.
Ali, to ne mora ništa da znači, jer je utakmica sa afričkim "lavovima" prilika da se krene pobedničkim stazama. U suprotnom... Pa, bolje da se to "suprotno" ni ne priziva, jer bi u slučaju rezultatskog neuspeha bilo izuzetno teško izboriti plasman u nokaut fazu Mundijala u Kataru. Međutim, jednu stvar ne treba zaboraviti: Koji god rezultat Srbija ostvari protiv Kameruna, o tome da li će proći dalje, u šta cela nacija veruje, odlučivaće u petak meč sa Švajcarskom (koja kasnije danas igra protiv Brazila; Raspored svih utakmica i tabele Svetskog prvenstva u fudbalu 2022.
Na početku sezone morao je (u klubu) da zameni jednog takođe odličnog golmana, Handanovića. Izborio se savršeno sa pritiskom. Zaista mislim o njemu sve najbolje. Što se reprezentacije Kameruna tiče, uradili smo video-analizu, pa ćemo videti kako će biti. Ne mogu da kažem da li ću imati manje ili više posla nego protiv Brazila, mi smo se spremali kako treba. U ekipi je atmosfera odlična, nije nas poljuljao poraz od Brazila, potpuno smo se posvetili sledećoj utakmici. Selektor Stojković uverava da je ekipa spremna za predstojeći izazov.
Mislim, 160 izgubljenih lopti ili promašenih dodavanja smo imali, pa je sa takvim "učinkom" apsolutno nemoguće da nekog dobijete. Nismo bili kompletna ekipa na terenu, upravo zato što smo imali kadrovske probleme. Da nismo, bila bi to totalno druga priča, drugačija slika Srbije u svih 90 minuta, ne samo tih 45. Ali, dobro, Bože moj... To što smo uradili u poslednja dva dana me jako raduje. Mislim tu na intenzitet rada, jer su igrači potpuno odgovorno, pozitivno odgovorili na sve, i u fizičkom i tehničkom smislu, što ohrabruje, jer pokazuje da se vraćamo kada je najvažnije.
Športni prenosi v živo